Paarse Heide

Deel de post van 23/09/21 op Facebook (@Nathalie Mathieu Photography) en maak kans op een gratis fotoshoot van of met je huisdier.

Wat moet je hiervoor doen? Simpel. Gewoon de post delen, de Facebookpagina Nathalie Mathieu Photography liken en nathalie_mathieu_photography volgen op instagram.

De persoon wiens post de meeste likes heeft (bij ex aequo via loting) op 8/10/21 om 22u, wint de fotoshoot en zal verwittigd worden via Facebook Messenger. Tevens zal er onder de personen die de post gedeeld hebben, random iemand gekozen worden die een kortingsbon van 30% ontvangt op een fotoshoot.

Inbegrepen in de gratis fotoshoot is een shoot met 1 huisdier (met of zonder baasje). Foto’s worden geleverd in digitaal formaat geschikt voor gebruik op sociale media. Het is mogelijk om nadien afdrukken en andere producten te bestellen aan dezelfde tarieven als bij een betaalde fotoshoot.

De kortingsbon die gewonnen kan worden betreft enkel de shoot en geen bijkomende producten zoals albums en dergelijke. De kortingsbon is ook niet cumuleerbaar met andere acties.

Niet inbegrepen is een km vergoeding van 0,40€ incl. BTW/km. De eerste 20 km zijn evenwel gratis.

De gratis fotoshoot kan gewonnen worden onder voorwaarde dat de genomen foto’s nadien online geplaatst mogen worden op de sociale media kanalen en website van Nathalie Mathieu Photography.