Nathalie Mathieu – Fotograaf

Welkom op mijn site! Ik ben Nathalie. Van jongs af aan gepassioneerd door tekenen en schilderen en sinds 2000 ook gebeten door de fotografie microbe. Tijdens mijn studies aan de VUB kocht ik namelijk mijn eerste camera en deed ik niet liever dan studentenactiviteiten en -reizen op beeld vastleggen. Ook in digitale beeldbewerking met bvb. Photoshop kan ik mij helemaal uitleven. Of het nu gaat om het optimaliseren van kleuren en contrasten met behoud van de natuurlijke look van het beeld, of het dusdanig bewerken van een foto zodat het doet denken aan een schilderij.

Dierenliefhebber

Aangezien ik ook dierenliefhebber ben, en meer specifiek een zwak voor honden heb, is het een logische keuze voor mij om te focussen op hondenfotografie. Als kind ben ik opgegroeid met huisdieren, dus ik weet welke belangrijke plaats ze in ons leven innemen. Met veel plezier leg ik  een mooie herinnering vast op beeld.

Strive not to be a success, but rather to be of value. — Albert Einstein

Ik ben niet de persoon van de spreuken, maar deze is één die mij wel goed omschrijft. Wat voor mij primeert is een gelukkige klant. Ik hecht veel belang aan het afleveren van een waardevol product met aandacht voor kwaliteit. Dat is waar ik mijn energie uit haal en wat mij ook aantrekt in huwelijksfotografie.

Huwelijksfotografie

Eén van de belangrijkste en mooiste momenten in een leven mogen vastleggen als blijvende herinnering voor later geeft mij als fotograaf dan ook veel voldoening.

PORTFOLIO

 

Lid van Beroepsfotografen.be en FEP, the Federation of European Photographers.